Superfish Filtermediazak Filters 15x25 cm 2 stuks

Superfish Filtermediazak - Filters - 15x25 cm 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Handige zakken voor filtermedium..

€ 1.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Heatkeeper Thermo Handschoenen Heat Keeper Zwart Handschoenen S M

Heatkeeper Thermo Handschoenen Heat Keeper Zwart - Handschoenen - S/M direct bestellen in onze webshop! Thermo handschoenen heat keeper is een product van Heatkeeper.

€ 4.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Tetra Pond Aquarem Algenmiddelen 250 ml

Tetra Pond Aquarem - Algenmiddelen - 250 ml direct bestellen in onze webshop! Aquarem zorgt ervoor dat zweefalgen tot biologisch afbreekbare vlokken worden gebonden. De korrels kunnen dan gemakkelijk worden verwijderd. Aquarem werkt al binnen enkele uren en is zeeer effectief. Ondanks dat Aquarem zo effectief is, is het niet schadelijk voor de planetn en dieren in het waterHet is namelijk zowel algicide- als herbicidevrij. Belangrijk: voor elk gebruik vaststellen dat de carbonaathardheid van het water boven 4° dH ligt, om onstabiele waterverhoudingen en beschadigingen bij de vissen tegen te gaan..

€ 12.72

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Gloria Multibrush Houtborstel Onkruidborstel Universeel

Gloria Multibrush Houtborstel - Onkruidborstel - Universeel direct bestellen in onze webshop! Brush borstel voor het reinigen van houten oppervlaktes De nylon borstel is optimaal geschikt voor het reinigen van terrassen. oppervlaktes met zacht- en hardhoutprofielen en WPC terrasdelen. Dankzij een speciaal borstelprofiel worden ook de groeven en tussenruimtes grondig gereinigd. Hierdoor wordt een optimaal reinigingsresultaat bereikt. .

€ 39.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Dunlop Sportlaars Pvc Blauw Laarzen 36

Dunlop Sportlaars Pvc Blauw - Laarzen - 36 direct bestellen in onze webshop! De Dunlop sportlaars is een flexibele sportlaars gemaakt van PVC. Deze laars is gemaakt om veel activiteiten erin te verrichten, vandaar ook de naam sportlaars. Door zijn knielengte hoogte blijven je voeten droog met maximaal loopplezier..

€ 19.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Ecostyle Ongedierte Wespen Ongediertebestrijding 400 ml

Ecostyle Ongedierte & Wespen - Ongediertebestrijding - 400 ml direct bestellen in onze webshop! De Ongedierte- & Wespenspray is een spray op basis van natuur pyrethrum. De spray bestrijdt verschillende soorten plaaginsecten in en om huis. Met ECOstyle Ongedierte- & wespenspray worden effectief en veilig: vliegen. pissebedden. zilvervisjes en wespen bestreden. De spuitbus kan zowel binnen als buitenhuis worden gebruikt..

€ 12.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Superfish Deco Frog Filter Ornamenten

Superfish Deco Frog Filter - Ornamenten - direct bestellen in onze webshop! Decoratieve waterornamenten voor op de vijverrand. in de vorm van een Amphora. Karper en Kikker. Te gebruiken als uitlaat voor je drukfilter of als mini filter voor een kleinere vijver. Vul het ornament met filtermedia en sluit een pomp aan en het werkt als een eenvoudig biologisch filter. Door de afneembare deksel is het filter eenvoudig te reinigen. Vervaardigd uit een duurzaam kunsthars. Compleet geleverd met een filterspons en slangaansluiting (40/32/25mm)..

€ 59.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Ecostyle Buxusmotval Insectenbestrijding 10 m

Ecostyle Buxusmotval - Insectenbestrijding - 10 m direct bestellen in onze webshop! Laat de buxusmot geen plaag worden Hoe werkt de Buxusmotval? De buxusmotval vangt de mannetjes van de buxusmot en beschermt zo je buxus tegen vraatschade. De val bevat een feromoon (lokstof) dat in de natuur door de vrouwtjesmot wordt verspreid. Het lokt de mannetjes in de val. waar ze op de lijmplaat blijven kleven. De vrouwtjesmotten kunnen hierdoor niet bevrucht worden. ze leggen geen eieren waaruit de vraatzuchtige rupsen zich ontwikkelen; de voortplanting wordt verstoord. De buxusmot behoort tot de meest gevreesde tuinplagen. De kleine rups overwintert in een spinsel binnenin de buxus. In het vroege voorjaar beginnen ze hun vraattocht. De rupsen worden circa 4 cm lang. Na verloop van tijd verpopt de rups en ontwikkelt zich tot een vlinder (de buxusmot). De buxusmot kent 2 tot 3 generaties per jaar. Naast het feit dat de buxusmotval de aanwezigheid van de buxusmot signaleert. bestrijdt de motval de buxusmot ook. De val vermindert het aantal buxusmotten aanzienlijk. Wanneer werkt de val? Plaats de val vanaf begin mei in de directe nabijheid van de buxus. Controleer de val regelmatig en verwissel de lijmplaat als deze vol met motten zit. Vervang het feromoontablet begin augustus. wanneer de tweede generatie buxusmotten verschijnt. De val beschermt zo het hele seizoen tot 10 meter rond de buxus. Bestrijden van de rupsenplaag Wanneer de val de aanwezigheid van de buxusmot aantoont. start je na 10-14 dagen (ontwikkelingsduur van ei tot larve) met de bestrijding van de rupsen van de buxusmot. Gebruik voor het bestrijden van de rupsen Aaltjes tegen de buxusmot van ECOstyle. Met deze natuurlijke vijand bestrijd je op een biologisch verantwoorde wijze de rupsenplaag. De Buxusmotval van ECOstyle vangt buxusmotten zichtbaar. Zo groeit de mot niet uit tot een plaag en blijft de buxus groen en gezond. Natuurlijk én effectief! Toepassing Neem het feromoontablet uit de beschermende verpakking en bevestig deze aan het ophangdraad. Vermijd geurverwarring. raak het tablet niet aan met blote handen! Steek de draad van binnen naar buiten. door de perforatie in het dakje van de val. Zet de val in elkaar en schuif de opengevouwen lijmplaat in de val. Tips: hang de val bijvoorbeeld aan een tak. een vogelhuisje of steek een stok in de grond en hang de buxusmotval daaraan.   De buxusmot rukt op De buxusmot verspreidt zich steeds verder over Nederland en vormt de laatste jaren een flinke plaag voor de buxus. De rupsen van de schadelijke mot vreten de planten volledig kaal. Neem daarom tijdig maatregelen. .

€ 16.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Tetra Pond Gold Mix Goudvissenvoer Vijvervoer 1 l

Tetra Pond Gold Mix Goudvissenvoer - Vijvervoer - 1 l direct bestellen in onze webshop! Het Tetra Pond-gamma voedsel voor vijvers bestaat uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van hoge kwaliteit. die worden verwerkt via een speciaal fabricageproces om alle essentiële voedingsstoffen te bewarenDe speciale combinatie van actieve ingrediënten in de unieke. gepatenteerde BioActive®-formule levert niet alleen belangrijke voedingsstoffen. anabole stoffen en sporenelementen. maar ze draagt ook bij tot de weerstand en de vitaliteit van de vijvervissenZo dragen alle Tetra Pond voedselproducten voor vijvers bij tot een lang en gezond leven van je vissen..

€ 7.41

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Safeworker Bril Helder Oogbeschermers Transparant per stuk

Safeworker Bril Helder - Oogbeschermers - Transparant per stuk direct bestellen in onze webshop! Bril helder is een product van Safeworker.

€ 7.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Safeworker Overzetbril Oogbeschermers Transparant per stuk

Safeworker Overzetbril - Oogbeschermers - Transparant per stuk direct bestellen in onze webshop! Overzetbril is een product van Safeworker.

€ 3.49

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Dunlop Sportlaars Pvc Roze Wit Laarzen 38

Dunlop Sportlaars Pvc Roze&Wit - Laarzen - 38 direct bestellen in onze webshop! Sportlaars pvc is een product van Dunlop.

€ 19.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Nature Bindband Klim En Geleide Artikel 5x8.5x13 cm Groen

Nature Bindband - Klim-En Geleide Artikel - 5x8.5x13 cm Groen direct bestellen in onze webshop! Geplastificeerd bindband met metalen kern geplastificeerd. 50 meter op een rol. Kunt u o.a. gebruiken voor het opbinden van planten en struiken maar het vindt natuurlijk vele toepassingen in je moes- en siertuin. Groen geplastificeerd. valt niet op. roest niet en makkelijk te verwerken..

€ 2.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Superfish Rvs Luchtkraan 3 Weg Beluchting 15 cm Wit

Superfish Rvs Luchtkraan 3 Weg - Beluchting - 15 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Hiermee kunt u de luchtstroom verdelen naar drie luchtstenen zodat een goede verdeling in de vijver kan maken.

€ 4.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Gevavi Jongenslaars Giant Bruin Laarzen 24

Gevavi Jongenslaars Giant Bruin - Laarzen - 24 direct bestellen in onze webshop! Jongenslaars Giant is een product van Gevavi.

€ 14.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Planet Dameswerkschoen Finesse S3 Zwart Werkschoenen 41 Hoog

Planet Dameswerkschoen Finesse S3 Zwart - Werkschoenen - 41 Hoog direct bestellen in onze webshop! De Planet Dameswerkschoen Finesse S3 is een lekker zittende dameswerkschoen. De werskchoenen hebben een neus van composiet, waardoor de schoen lekker licht is, en heeft een tussenzool van kevlar. Hierbij biedt de schoen je een optimale bescherming. Planet Dameswerkschoen Finesse S3 heeft een veiligheidscategorie van S3 en kan breed gedragen worden op de werkvloer..

€ 74.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Bama Inlegzool Comfort Bruin Schoenonderhoud 42

Bama Inlegzool Comfort Bruin - Schoenonderhoud - 42 direct bestellen in onze webshop! De Bama Inlegzool comfort is een inlegzool wat de drager optimaal loopcomfort geeft. Het is een inlegzool ter vervanging van je huidige zool wat geheel vormt naar je voet. Zo sluit je zool perfect aan je voet en draagt het bij aan het loopgemak en je loophouding..

€ 17.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Ecokuur Bladinsecten Capsules Ongediertebestrijding 50 stuks

Ecokuur Bladinsecten Capsules - Ongediertebestrijding - 50 stuks direct bestellen in onze webshop! Ecokuur bladinsecten gelcapsules zijn eenvoudig toepasbare capsules met diverse natuurlijke extracten. Deze extracten zorgen ervoor dat de smaak van het blad veranderd waardoor het insect het blad niet meer eet. Hierdoor hebben de insecten niet de aanleiding om aan je planten te eten en kan je lang genieten van je tuin. De capsules breng je eenvoudig aan bij de voet van de plant..

€ 11.50

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Nature Verspeenset Kweekbenodigdheden 1.8x1.5x15 cm Groen

Nature Verspeenset - Kweekbenodigdheden - 1.8x1.5x15 cm Groen direct bestellen in onze webshop! De Nature verspeenset is geschikt voor het verspenen van jonge plantjes. De 2 delige set bestaat uit een verspeenpen en een verspeenvork. Met de verspeenvork kunt u de aarde bij de zaailingen losmaken en uit de aarde tillen om vervolgens met de verspeenpen een gat op de juiste grote en diepte te maken om de zaailing in over te planten..

€ 1.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Stapp Unisex Walking Sok Marine Sokken 43 46

Stapp Unisex Walking Sok Marine - Sokken - 43-46 direct bestellen in onze webshop! Deze Stapp Unisex walking sokken zorgen, dankzij de fijne badstofzool en verhoogde hiel, voor een optimale schokabsorptie tijdens het lopen. Daarnaast verminderen ze de kans op blaarvorming door de speciale teennaad. Deze sokken zijn dus perfect te dragen tijdens buitenhuisactiviteiten..

€ 8.79

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Gloria Spuitstok Rug Drukspuiten Messing

Gloria Spuitstok - Rug- & Drukspuiten - Messing direct bestellen in onze webshop! De Gloria Messing Spuitstok van 38 cm heeft een messing wervel en sproeidop. Het sproeibeeld is verstelbaar van holle kegel naar straal en fijne verneveling. De sproeihoek is instelbaar van 0 - 60° Verstelbaar sproeibeeld van holle kegel naar straal Messing sproeidop zorgt voor fijne nevel Passend op de meeste Gloria kunststof drukspuiten.

€ 11.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Superfish Bio Start Waterverbeteraars 1000 ml 10000 L

Superfish Bio Start - Waterverbeteraars - 1000 ml 10000 L direct bestellen in onze webshop! Bio start bevat miljarden nuttige bacterien die in het vijverfilter en de vijver het water reinigen. Voeg in het voorjaar en na elke filterreiniging Bio start toe om het bacterieleven vesneld op gang te brengen..

€ 13.75

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Intex Filtercartridge Type A Onderhoud Wit Blauw 2 stuks

Intex Filtercartridge Type A - Onderhoud - Wit Blauw 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Voor een optimale filtering van het zwembad water. is het aan te raden iedere 2 weken de filtercartridge van de Intex filterpomp te vervangen. Deze filtercartridge is geschikt voor de Intex filterpomp van 2271 liter/uur; 3470 liter/uur en 5678 liter/uur..

€ 6.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Grisport Werkschoen 71607 S3 Zwart Werkschoenen 45 S3

Grisport Werkschoen 71607 S3 Zwart - Werkschoenen - 45 S3 direct bestellen in onze webshop! Grisport Werkschoen grisp.71607 is een stevige veiligheidsschoen dat voldoet aan de veiligheidsnorm S3. De zolen van deze schoen zijn gemaakt van vibram. Dit zorgt voor extra comfort, maar ook voor een lange levensduur van de schoenen. De Grisport werkschoenen zullen dan ook een lange tijd meegaan. De S3 veiligheidsnorm betekent dat de schoen deze eigenschappen heeft: stalen neus, gesloten hiel, waterdicht tot 60 minuten, beschermend tegen scherpe voorwerpen en een stevige hak. De schoen is dan ook op veel werkgebieden te gebruiken zoals de bouw, agrarische sector, transport en constructie. Grisport Werkschoenen zorgen voor meer veiligheid op je werkplek en zijn comfortabel. Een win-win situatie dus!

€ 82.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Grisport Werkschoen 71607 S3 Zwart Werkschoenen 47 S3

Grisport Werkschoen 71607 S3 Zwart - Werkschoenen - 47 S3 direct bestellen in onze webshop! Grisport Werkschoen grisp.71607 is een stevige veiligheidsschoen dat voldoet aan de veiligheidsnorm S3. De zolen van deze schoen zijn gemaakt van vibram. Dit zorgt voor extra comfort, maar ook voor een lange levensduur van de schoenen. De Grisport werkschoenen zullen dan ook een lange tijd meegaan. De S3 veiligheidsnorm betekent dat de schoen deze eigenschappen heeft: stalen neus, gesloten hiel, waterdicht tot 60 minuten, beschermend tegen scherpe voorwerpen en een stevige hak. De schoen is dan ook op veel werkgebieden te gebruiken zoals de bouw, agrarische sector, transport en constructie. Grisport Werkschoenen zorgen voor meer veiligheid op je werkplek en zijn comfortabel. Een win-win situatie dus!

€ 82.00

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Stapp Herenanklet Thermo Super Raf Jeans Sokken 44 45

Stapp Herenanklet Thermo Super Raf&Jeans - Sokken - 44-45 direct bestellen in onze webshop! Deze Stapp Herenanklet thermo super sokken zijn extra dik, stevig en ideaal te gebruiken in de winter. Je kan ze aan doen in bijvoorbeeld je laarzen of werkschoenen en heb je binnen een mum van tijd warme voeten. De sokken hebben ook een platte teennaad, waardoor je loopcomfort wordt verhoogd..

€ 9.79

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Gevavi Safety Werkschoen Gs31 S1 Grijs Werkschoenen 37 Laag

Gevavi Safety Werkschoen Gs31 S1 Grijs - Werkschoenen - 37 Laag direct bestellen in onze webshop! De Gevavi Safety Werkschoen GS31 s1 is een lage veiligheidsschoen met suede. Deze werkschoenen hebben een rubberen loopzool en een EVA tussenzool, wat zorgt voor een groot loopgemak en schokdemping. Een makkelijk aan te schieten werkschoen die een S1 veiligheid geven..

€ 54.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Dunlop Kinderlaars Mini Rood Laarzen 26

Dunlop Kinderlaars Mini Rood - Laarzen - 26 direct bestellen in onze webshop! De Dunlop kinderlaars mini is de perfecte eerste laars voor jouw kleine. Hij is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw en is er al vanaf maat 20! Omdat hij van PVC is, is de laars goed waterdicht en comfortabel met lopen. Zo kan jouw kleine gezellig in de plassen spelen, zonder angst te hebben dat hij of zij natte voeten krijgt. Ook zeer leuk om te geven als kraamcadeau..

€ 11.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Felco Snoeischaar Type F4 Snoeien 21 cm Rood Metallic Zwart Basis

Felco Snoeischaar Type F4 - Snoeien - 21 cm Rood Metallic Zwart Basis direct bestellen in onze webshop! De Felco snoeischaar F4 heeft een standaard model met comfortabele handvaten. De schaar bestaat uit aluminium en de geklonken ondermes bestaat uit staal. Tevens zijn alle onderdelen te vervangen. Zo hoef je dus geen nieuwe snoeischaar meer te kopen en kan hij jaren mee. Ook professionelen gebuiken Felco snoeischaren !

€ 45.99

Meer informatie / Nu bestellen


Product
 

Esschert apos s Garden Deurmat Hond Tuindecoratie 75.3x45.0x1.7 cm

Esschert's Garden Deurmat Hond - Tuindecoratie - 75.3x45.0x1.7 cm direct bestellen in onze webshop! .

€ 13.95

Meer informatie / Nu bestellen


Product